Archives

Categories

Povesti de Craciun din Dobrogea

    Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea,  organizeaza duminica, 19 decembrie 2010, la sediul Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, evenimentul cultural: „Povesti de Craciun din Dobrogea”.

  afis 1

     Inclus in programul manifestarilor ICEM Tulcea din anul 2010 – ANUL BOIDIVERSITATII, evenimentul va debuta la ora 12:00 cu lansarea oficiala a brosurii de prezentare a opt comunitati multietnice din Dobrogea: „MEMOCULT – memoria culturala a comunitatilor locale din Dobrogea”, realizata in cadrul proiectului cu acelasi nume finantat de Fondul Cultural National si cu Povestea Sarbatorilor de Iarna la crestini. Vor urma alte povesti: cea a rusilor-lipoveni, a ucrainienilor, a elenilor, a rromilor, a turco-tatarilor, a aromanilor.Afis 2

     Evenimentul cuprinde un program artistic oferit de ansamblurile participante la manifestare din cadrul comunitatilor locale.

     Taxa de intrare este de 5 lei pentru adulti, copii beneficiind de gratuitate.

     Pentru informatii suplimentare va puteti adresa CMEDD, tel: 0340105652, sau la sediul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, tel: 0240 513231.

Leave a Reply

  

  

  

*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>