Archives

Categories

Punct trecere RO-RO la Isaccea

 

Trecerea Ro-Ro de la Isaccea, sustinuta de Euroregiunea Dunarea de Jos

La finalul lunii martie, Adunarea Generala  Euroregiunii Dunarea de Jos a stabilit sprijinirea proiectului de la Isaccea, dar si analizarea posibilitatii ca in zona Orlovca sa poata fi construit un pod pentru masini si pietoni.

RO-RO-ul dintre localitatile Isaccea si Orlovca ar urma sa preia traficul de marfuri ce trecea prin vamile din Republica Moldova. Tirurile vor fi imbarcate pe bac-uri si trecute peste Dunare, ajungand mai usor pe rutele comerciale europene.

Consiliul Local Isaccea s-a asociat cu MBS, firma administrata de bucuresteanul Stelian Gavrus pentru 49 de ani de zile. MBS construieste edificiul (Vama, Politie de Frontiera, un hotel, un restaurant, o zona libera).  Investitia urmeaza sa fie gata in 24 de luni de la demararea lucrarilor. Constructia se va realiza pe  o suprafata de 13,9 hectare  extravilan din domeniul privat al localitatii Isaccea.

Articol publicat aici: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Trecerea_Ro-Ro_de_la_Isaccea-sustinuta_de_Euroregiunea_Dunarea_de_Jos_0_458354288.html

Nu este un articol extraordinar, dar stirea merita …. Asteptam cat mai multe informatii despre aceasta investitie, chiar de la cei implicati.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*