A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Colocviul international dedicat practicilor funerare

In perioada 10-12 octombrie, va avea loc la Tulcea cel de-al 10-lea Colocviu International “Practici funerare in Centrul si Estul Europei”, eveniment organizat de Institutul de Cercetari Eco – Muzeale Tulcea, in colaborare cu Uniunea Internationala de Studii Preistorice si Protoistorice si Asociatia de Studii pentru Arheologie Funerara.
Astazi, Muzeul de Istorie si Arheologie din Tulcea va gazdui deschiderea celei de-a X-a editii a colocviului international “Practici funerare in Centrul si Estul Europei (sec. X a. Chr-III p.Chr). La manifestarea stiintifica vor participa 30 de specialisti din Romania, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Grecia, Serbia, Cehia si Polonia, iar maniferstarea este dedicata arheologului Gavrila Simion, cu ocazia implinirii varstei de 80 de ani. Manifestarea stiintifica este organizata de ICEM si Muzeul Brailei si Muzeul Judetean de Istorie Brasov, sub egida Uniunii Internationale de Studii Preistorice si Protoistorice si a Asociatiei de Studii pentru Arheologie Funerara, obiectivul acesteia fiind o mai buna cunoastere a problematicii arheologiei funerare din Centrul si Sud-Estul Europei. Simpozionul va continua sambata la Tulcea, duminica participantii urmand sa viziteze situl arheologic Telita Celic-Dere si sa participe la vernisajul expozitiei “Telita Celic Dere – trei decenii de cercetari arheologice”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code