A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Manifestari culturale de ziua Dobrogei

Muzeul de Etnografie si Arta Populara va gazdui astazi, incepand cu ora 12.00, lansarea cartii “Multiculturalitatea in Dobrogea”. Volumul este semnat de dr. Steluta Parau si a fost editat sub egida Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, iar evenimentul face parte din manifestarile prilejuite de aniversarea a 130 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mama. Tot astazi, Muzeul de Stiintele Naturii va gazdui o expozitie de machete ale unor nave celebre, la Cercul Militar vor avea loc spectacolul “Cant si dans in Dobrogea” si vernisajul expozitiei de pictura “Imagini si peisaje dobrogene”, biblioteca va gazdui expozitia fotodocumentara “Stiinta si tehnica in filatelie”, maine la ora 19.00, teatrul Nottara din Bucuresti oferindu-le tulcenilor ocazia de a urmari piesa de teatru “Un pensionar fatal”. Actiuni prilejuite de implinirea a 130 de ani de la revenirea Dobrogei la Romania se vor desfasura si in celelalte orase si comune din judet.

http://www.acum.com.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=11099&Itemid=34

http://www.obiectivtulcea.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=13359&Itemid=55

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code