A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ne distrăm și învățăm cu Clio!

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale va invita la

     Ne distram si invatam cu Clio

– Ateliere de educatie si creativitate pentru copii

clio2

    Muzeul de Istorie si Arheologie din Parcul Monumentul Independentei ofera copiilor cu varsta intre 6 si 14 ani ocazia sa-si petreaca cateva zile din vacanta jucandu-se si invatand la:

  • Atelierul Micii Olari, care se va desfasura in perioadele 24-28 iunie si 8-12 iulie, intre orele 10.00 – 14.00
  • Atelierul Teatru de Obiect, care se va desfasura in perioadele 1–5 iulie si 15-19 iulie, intre orele 10.00 – 14.00

In cadrul Atelierului Micii Olari, timp de 5 zile (24-28 iunie sau 8-12 iulie), copii intre 6 si 11 ani vor invata sa faca obiecte din lut in acelasi fel in care o faceau oamenii din “epoca de piatra”, pe cand roata olarului nu fusese inventata.

 

Cu totii stim ca romanii sunt stramosii nostri si de la ei ne-au ramas multe obiecte care acum sunt exponate de muzeu. Pe parcursul a 5 zile (1-5 iulie sau 15-19 iulie), la Atelierul Teatru de obiect, un astfel de exponat, folosit acum 2000 de ani, va fi punctul de pornire pentru copiii intre 12 si 14 ani care doresc sa se joace de-a romanii, recreind astfel un fragment din viata oamenilor din acele vremuri.

Activitatile sunt organizate si desfasurate de un colectiv de specialisti cu experienta in activitati educative, caracterizat prin competenta si entuziasm.

In vacanta de vară, distrati-va si aflati lucruri noi la Muzeul de Istorie si Arheologie!

Prețul de participare la un atelier este 25 lei.

Inscrierile se fac la Muzeul de Istorie si Arheologie din Parcul Monumentul Independentei, telefon 0240 513626.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code