A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Redescopera-ti Orasul !

“Asociatia Centrul European pentru Diversitate vrea sa readuca in atentia tinerilor si a tuturor tulcenilor vechiul oras prin intermediul proiectului “Redescopera-ti Orasul !”.

…sa spunem lumii ce pitoresc, cosmopolit si plin de farmec a fost orasul nostru.. si sa cautam ramasite din trecut pe stradutele pietruite.. sa ne purtam respectuos cu ele, sa le notam povestile, sa facem un album cu ce a mai ramas din orasul vechi, sa transmitem mai departe…

Tinerii liceeni sunt indemnati sa ajute aceasta initiativa prin implicarea lor in proiectul Eudivers, ca atare vor fi efectiate vizite la cursuri pentru a fi expuse motivele si intentiile. Eudivers doreste sa realizeze un lucru frumos si serios, iar acest lucru implica timp. Ca atare, proiectul este prevazut a se desfasura pe parcursul unui an.

Proiectul este sustinut financiar de Comisia Europeana, prin programul “Tineret in actiune”, gestionat de ANPCDEFP – Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

In luna octombrie este prevazuta lansarea oficiala a proiectului.”

Sursa: http://www.iubesctulcea.ro/editorial/redescopera-ti-orasul-34.html/1

Detalii: http://www.eudivers.ro/content/view/152/1/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code