A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

simpozion

Arheologii tulceni sunt in aceasta seara in sarbatoare. Incepe colocviul international “Pax Romana. Schimburi culturale si relatii economice in provinciile dunarene ale Imperiului Roman”. Actiunea, organizata de Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi si Universitatea “St. Climent Ohridski” din Sofia, in parteneriat cu Institutul de Cercetari Eco-Muzeale (ICEM), va reuni incepand din aceasta seara la Tulcea oameni de stiinta, arheologi si istorici din Romania, Bulgaria, Franta, Canada, Germania si Israel. Lucrarile colocviului au inceput pe data de 1 septembrie la Muzeul de Arheologie din Varna, Bulgaria, in aceasta seara Muzeul de Istorie si Arheologie urmand sa gazduiasca deschiderea oficiala a colocviului in Romania. Astfel, in urmatoarele doua zile, in sala de conferinte de hotelului “Delta” se vor sustine comunicari stiintifice, arheologii urmand sa viziteze si obiective arheologice din judet. De mentionat este faptul ca simpozionul “Pax Romana. Schimburi culturale si relatii economice in provinciile dunarene ale Imperiului Roman” este sustinut financiar de fundatiile germane Alexander von Humboldt Stiftung si Fritz-Thyssen Sonderprogramm.

http://www.acum.com.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=10663&Itemid=34

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code