A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tulcea de odinioara

“Redescopera-ti Orasul!” este un proiect de informare si constientizare a tinerilor tulceni si a opiniei publice in general cu privire la valoarea si situatia actuala de degradare si nevalorificare a patrimoniului istoric si arhitectural al orasului Tulcea.      Proiectul isi propune atingerea obiectivelor sale prin urmatoarele activitati principale:
promovarea proiectului in oras si in 5 licee tulcene,
selectarea si instruirea a 12 tineri voluntari,
cercetare si documentare despre patrimoniul istoric si arhitectural al orasului,
redactarea, editarea si publicarea cartii – album despre Tulcea de altadata
promovarea rezultatelor proiectului in oras si in cele 5 licee tulcene
evaluarea proiectului, diseminarea rezultatelor si perspective de continuare.

http://www.eudivers.ro/content/view/153

Detalii: http://www.redescoperatiorasul.eudivers.roafis_redescoperaorasul_pagina

Felicitari celor care au avut initiativa. Ramane sa vedem rezultatele si impactul in randul tinerei generatii. Cu totii stim de modul cum autoritatile locale “au grija” de putinele monumente care mai exista in Tulcea. De asemenea, cunoastem modul cum anumite cladiri de patrimoniu sunt sufocate de investitiile strategice din centrul orasului.

Tulcea veche 1

Ca sa citez pe cineva, “poate cu un pic de ajutor mai rasare un bloc” … si facea referire la cladirea de pe strada Progresului, nr 26. O tema de analizat si dezbatut pentru cei care au initiat proiectul. Cred ca se pot face demersuri, ca si proprietarii de monumente sa protejeze patrimoniul ce il detin. Cred ca pot fi sensibilizate autoritatile si poate in felul acesta vor aprecia trecutul orasului.

Tulcea veche 2

1 comment to Tulcea de odinioara

  • Am preluat si publicat si noi aceasta initiativa a tinerilor tulceni de a cerceta si promova patrimoniul istoric al orasului. Tinerii, trebuie sa fie implicati activ in problemele orasului in care traiesc, sa-i cunoasca istoria si sa o salveze. Le uram mult succes si multa putere de munca si convingere.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code