A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Iarna la Isaccea

Din motive obiective, care tin mai mult de timpul avut la dispozitie, nu am postat fotografiile facute la sfarsitul lunii ianuarie la Isaccea.

Cu toate ca reprezint un “inamic” pentru autoritatile locale, voi continua sa imi desfasor activitatea in zona si sa incerc pe cat posibil sa promovez orasul si patrimoniul de aici. Asa cum am mai spus, cei din Primaria Isaccea (se stiu exact personale), cu toate ca evita o intalnire cu membri colectivului santierului arheologic Noviodunum, voi insista si poate vor constientizeaza importanta pe care o are istoria acestei localitati, precum si patrimoniul cultural  pentru viitorul comunitatii, intrucat acesta reprezinta in viitor o sursa de dezvoltare durabila.

P.S. Prietenii stiu de ce!

[nggallery id=21]

 

2 comments to Iarna la Isaccea

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code