A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

ZIUA EUROPEI – SARBATORITA LA MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE TULCEA

Muzeul de Istorie si Arheologie din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea in colaborare cu Centrul Europe Direct Galati organizeaza in perioada 8 – 9 mai 2013, la sediul sau din Parcul Monumentul Independentei, manifestari dedicate  Zilei Europei:

AFIS 9 MAI 2013A_001

Miercuri, 8 mai 2013, ora 10.00 si joi, 9 mai 2013, ora 09.00 se va desfasura workshopul „Respect pentru valori europene”, in cadrul caruia elevi din ciclul gimnazial de la Scoala „Nifon Balasescu”, coordonati de doamnele profesoare Emilean Anisia, Manole Daniela si Manolache Eleonora si de la Scoala Alexandru Ciucurencu, coordonati de d-na profesoara Manole Daniela isi vor exprima opiniile privind o serie de valori europene precum democratie, libertate, drepturile omului, toleranta si modul cum se reflecta acestea in societatea romaneasca in general si in scoala lor in special.

Joi, 9 mai 2013, ora 11.00 va avea loc atelierul de creatie „Hai hui prin Europa”, in cadrul caruia elevi din clasa a IV-a C de la Scoala I.L. Caragiale, coordonati de d-na invatatoare Minodora Ciulei si elevii din clasa a IV-a de la Scoala „Grigore Antipa”, coordonati de d-na invatatoare Colesnic Voica isi vor dovedi spiritul de competitie si cunostintele privind diverse aspecte specifice tarilor membre Uniunii Europene: istorie, cultura, limbă, traditie, simboluri.

 

 

1 comment to ZIUA EUROPEI – SARBATORITA LA MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE TULCEA

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code