A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

175 DE secunde la Isaccea

Reporter Special ajunge in orasele mici. Marti, 10 mai, vorbim despre Isaccea, judetul Tulcea.

 

Parafrazand titlul nuvelei lui Geo Bogza, care in 1938 a lansat reportajul literar romanesc, stand „175 de minute la Mizil”, corespondentii RRA vor incerca sa radiografieze – de aceasta data in „175 de secunde” – viata oraselelor din Romania.

De fiecare data, jurnalistii vor juca cate un rol: locuitor al urbei (o zi din viata lui comprimata in 175 de secunde), cetatean care alege sa se mute in acel oras mic, turist in cautarea locurilor inedite – toate povestite la persoana intai.

Reportajele radio sunt difuzate in fiecare marti si joi la ora 17 si 10 minute, iar pe blogul proiectului Reporter Special veti gasi articole, fotografii si imagini video despre experienta traita de fiecare corespondent in parte.

Marti, 10 mai, vorbim despre Isaccea, Orasul-Port, un veritabil muzeu in aer liber, o suma de legende cu radacini adanci in trecutul indepartat, cu castele si fortarete, cu turnuri si tunuri ce spargeau nourii si anuntau norodul ca-i din nou razboi, un orasel cat o lume, in care au trait romani si tatari, turci, greci, armneni, evrei, germani, italieni, rusi si ucraineni, intr-o intelegere deplina de-a lungul veacurilor, a fost ars din temelii in mai multe randuri.

Care e povestea acestui oras dintr-un tinut plin de mister aflati din reportajul realizat de Geta Negrisanu.

Pentru jurnalul de reporter insotit de fotografii si imagini de la fata locului, accesati blogul proiectului Reporter Special.

image

asculta,priveste,citeste si spune-ti parerea:
http://www.romania-actualitati.ro/175_de_minute_la-28781
http://www.veziceasculti.ro/175-de-secunde-la/isaccea/
http://www.veziceasculti.ro/175-de-secunde-la/isaccea/video/

Mesajul primit de la d-na Geta Negrisanu –vezi ce asculti, este un indemn adresat tuturor celor care iubesc Isaccea, o “asculta”, o privesc, o “citesc”, sa isi astearna dulcele gand, despre orasul-port – cheie a gurilor Dunarii si Deltei.

 

Dragi isacceni si stimati cititori, astept opiniile voastre despre materialele foto-video.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code