A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stiri despre Isaccea

Drumul de aces spre punctul RO-RO de la Isaccea intra in reabilitare

 

Primaria orasului a inaintat deja documentatia pentru obtinerea finantarii din fonduri structurale. Investitia se ridica la aproape 12 milioane de lei, fiind un pas in realizarea punctului de trecere propriu zis.

Una dintre prioritatile autoritatilor locale din Isaccea este in acest moment asfaltarea drumului orasenesc de cativa kilometri care face legatura intre oras si viitorul punct de trecere a frontierei cu Orlovca, Ucraina.

„In ceea ce priveste realizarea punctului de trecere RO-RO, in momentul de fata avem toate aprobarile de la institutiile implicate, dar mai lipseste doar schimbul de note vorbale dintre Ministerul de Externe si cel de la Kiev. Conform procedurilor diplomatice, mai avem de asteptat intre trei si sase luni pentru a obtine si aceste note in vederea promovarii hotararii de Guvern“, a declarat primarul Isaccei, Ilie Petre.

Sursa:

 http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Tulcea-_Drumul_de_aces_spre_punctul_RO-RO_de_la_Isaccea_intra_in_reabilitare_0_502150025.html

image

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code