A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

“Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate” la Isaccea

    Asa cum au promis echipa de implementare a proiectului ”Foto-reporteri pentru comunitate” au mers sambata, 5 iunie a.c., la Grup Școlar ”Constantin Bratescu” Isaccea pentru a desfasura activitati de training.

    Cursurile s-au axat pe doua tematici, si anume: managementul proiectelor si oportunitati de finantare din fondurile comunitare administrate de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare din Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) si un curs de initiere in arta fotografica.

    Dupa aceste activitati de training s-a trecut de la teorie la practica. Grupul de tineri a mers prin oras in identificarea obiectivelor ce urmau a fi fotografiate si pentru a aplica o parte din cunostintele dobandite in utilizarea aparatului foto digital si modul in care poti surprinde cel mai bun instantaneu.

   Asteptam cu nerabdare foto-voice-urile realizate de tinerii din Isaccea.

Pentru o zi am fost si eu foto-reporter pentru comunitate.

DSC_9126a DSC_9133a DSC_9134a DSC_9137a

DSC_9155a DSC_9157a DSC_9164a DSC_9166a 

DSC_9182a DSC_9183a 

DSC_9185a DSC_9191a

DSC_9198a DSC_9207a

 

Mai multe detalii despre proiect gasiti aici: http://fotoatitudine.eudivers.ro/

3 comments to “Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate” la Isaccea

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code