A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ce s-a mai intamplat in cadrul proiectului Fotoatitudine

 image Fotografescu.ro (26)

      Pentru ca timpul trece si proiectul avanseaza cu pasi repezi… n-am putut nici noi sa stam degeaba. A trecut deja vara, iar perioada asta n-a fost deloc una de “relaj” in ceea ce priveste munca de foto-repoter care vrea bunaoara sa-si promoveaze comunitatea, dar sa surprinda si aspectele negative in acelasi timp, in speranta ca poate trage un semnal de alarma pentru ameliorarea situatiei curente. Proiectul isi urmeaza cursul stabilit, asa ca prinsi in valtoarea actiunilor, va zicem pe scurt ce s-a mai intamplat intre timp.
     Am primit pe mail pozele de la participanti, le-am sortat si parasortat…si ne-am pus pe treaba. Adica am realizat 5 photovoice-uri (slide-uri foto + descrierile aferente fiecarei fotografii) cu rezultatele muncii tinerilor din fiecare oras, suprinzand temele proiectului:
-Tulcea: diversitatea etnica;
-Macin: somajul in randul tinerilor;
-Isaccea: saracia;
-Sulina: degradarea patrimoniului;
-Babadag: comunitatea roma;
In curand le vom uploada si pe site, sa le vada intreaga natiune interesata… si sa ne primim “feedback-ul” cuvenit, asa ca fiti cu ochii pe noi zilele acestea.

     Meanwhile, am selectat cele mai representative fotografii ale fiecarui participant pentru expozitiile ce vor avea loc in fiecare din cele 5 orase in cursul lunii septembrie. Veti putea admira pe holurile liceelor voastre atat aspect din propria voastra comunitate, cat si din celelalte participante la proiect, ca sa va faceti o idee generala despre munca pe care am depus-o.
     Acestea fiind puse la punct, am inceput sa lucram la ghidul “Imi promovez comunitatea”, ce va contine fotografiile realizate de participanti, si pe care-l vom lansa in cadrul expozitiilor.
     Dupa cum v-ati dat seama, momentan suntem prinsi in procesul de creatie si incercam sa valorificam la maxim rezultatele muncii “tinerilor foto-reporteri pentru comunitate”… Speram intr-o reusita cat mai mare !

Preluat de pe: http://fotoatitudine.eudivers.ro/articole/93.html

   Saptamana viitoare, marti, 5 octombrie, ora 11.00, la Palatul Copiilor are loc vernisajul expozitiei cu fotografiile realizate de elevii din municipiul Tulcea.

Photovoice realizat de catre tinerii din orasul Isaccea.

Sursa: http://www.youtube.com/watch?v=9bKxhP728RA

3 comments to Ce s-a mai intamplat in cadrul proiectului Fotoatitudine

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code