A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Cea de-a VI-a Adunare Generala a Asociatiei Reteaua Nationala a Muzeelor din România

    In data de 20 aprilie 2012, Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea va gazdui cea de-a VI-a Adunare Generala a Asociatiei Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania. Evenimentul se va desfasura la sala de conferinte a Centrului Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (Acvariu) cu incepere de la ora 9:30.
    Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania s-a constituit in anul 2006 ca persoanã juridicã romanã, autonomã, apoliticã, neguvernamentalã, fãrã scop lucrativ si non-profit, in vederea sprijinirii, promovãrii si dezvoltãrii sectorului muzeal din Romania.

image
    Scopul declarat este sustinerea intereselor entitãtilor muzeale, identificarea metodelor de dezvoltare a acestora pe termen mediu si lung, promovarea si valorificarea patrimoniului si a mediului cultural si istoric al tãrii, precum si acoperirea nevoilor de pregãtire si informare a operatorilor muzeali.
    Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea este membru fondator al RNMR.
    Informatii suplimentare despre retea: www.muzee.org

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code