A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

CONCERT la Casa Avramide

                  CALIN GRIGORIU Trio în concert la Casa Avramide

    Iubitorii de Blues, Folk & Bluegrass sunt asteptati Sambata, 9 februarie 2013, ora 19.30 la Casa Avramide pentru concertul Bucuresti, Je t’aime sustinut CALIN GRIGORIU Trio.

    Despre Calin Grigoriu: „La varsta de 8 ani, fiind puternic marcat de un disc Led Zeppelin (o editie ruseasca ce continea piese de pe albumele III si IV), descopera intuitiv primele sonoritati blues – rock la chitara, singurul instrument disponibil în casa la vremea aceea. Marele sau regret este si acum ca nu a putut incepe studiile muzicale la orga (hammond) dar nu exista asa ceva la-ndemana in Tulcea anilor ‘80.

    Indrumat de tatal sau, a studiat chitara la Liceul de Arta "George Georgescu", apoi în anul 2000 este admis la Conservatorul din Bucuresti la clasa maestrului Ion Mihaiescu – profesor care l-a format muzical si care i-a dat sensul si intelegerea instrumentului, fara de care (dupa propria parere) i-ar fi fost imposibila abordarea multor genuri.

    In 2006 urmeaza studii de master cu specializarea muzica de camera la clasa compozitorului Serban Nichifor. In paralel cu mediul muzical cult, Calin Grigoriu are o bogata lista de colaborari si angajamente incepand cu anul 2000 si pana in prezent: aranjamente si compozitie muzica de teatru, sesiuni de inregistrare si performing cu artisti pop, rock si jazz.

    Desi are o cariera evidenta de chitarist interpret, visul sau e sa continue compozitia muzicii de teatru si sa se poata dezvolta in zona musicalului sau muzicii de film.”

(sursa: www.bestmusic.ro)

    Biletele se gasesc la Casa Avramide. Pretul unui bilet, care include si vizitarea expozitiilor de la Casa Avramide este 20 lei pana în 8 februarie si 26 lei în 9 februarie.

Pentru rezervari: tel.: 0240 513231, e-mail: relatiipublice@icemtl.ro

Afis Trio Grigoriu

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code