A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dobrogea. Între pamânt si mare – amprenta timpului si a oamenilor

    De decenii, oamenii de stiinta francezi si romani realizeaza numeroase proiecte de cercetare in Dobrogea, in domeniile arheologiei, stiintelor pamantului si evolutiei diversitatii. Ambasada Frantei in Romania a decis promovarea acestei bogate si active cooperari printr-un eveniment unificator, in scopul valorificarii si conservarii remarcabilului patrimoniu natural si cultural romanesc – expozitia Dobrogea. Intre pamant si mare – amprenta timpului si a oamenilor.

    Pentru acest eveniment, Ambasada Frantei a reunit o importanta echipa de specialisti reprezentand importante institutii de prestigiu din Romania si Franta, printre care se regaseste si Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, pentru a prezenta, prin intermediul temei – amprenta timpului si a oamenilor din Dobrogea – unele din aspectele cele mai remarcabile ale unei aventuri pasionante, reinnoite zi de zi …

    Vernisajul expozitiei va avea loc Joi, 20 septembrie, ora 12, la Muzeul de Istorie si Arheologie, Parcul Monumentul Independentei.

Dobrogea Afis

    In perioada 20-22 septembrie 2012, Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea organizeaza Sesiunea Nationala de Comunicari Știintifice Istro-Pontica. La acest eveniment si-au anuntat participarea peste 80 de specialisti din domeniile istorie-arheologie, etnografie si conservarea-restaurarea bunurilor culturale. In cadrul aceleiasi manifestari vor fi prezentate expozitiile Dobrogea. Intre pamant si mare – amprenta timpului si a oamenilor (Muzeul de Istorie si Arheologie, joi 20 septembrie) si Dragul mamii copilas. Nasterea la etniile din Dobrogea (Muzeul de Etnografie si Arta Populara, vineri 21 septembrie).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code