A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

FII SI TU UN MOS CRÄ‚CIUN !

    Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, a organizat in perioada 10 – 23 decembrie 2010 campania „FII SI TU UN MOS CRÄ‚CIUN !”, prin care s-au donat jucarii, jocuri, carti si rechizite scolare pentru copii din Delta Dunarii.

    Toate jucariile, jocurile si cartile stranse pana pe data de 20 decembrie la Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii” Tulcea (Acvariu), au ajuns marti, 21 decembrie 2010, la cei 229 de copii din localitatile Partizani, Maliuc, Gorgova, Caraorman si Mila 23, cu sprijinul Asociatiei Casiana, prin bunavointa presedintelui Asociatiei Casiana, pr. Ispas Romeo Gabriel.

    Actiunea a fost desfasurata in cadrul Campaniei „OAMENII DELTEI” organizata de TVR si Asociatia Casiana. S-au impartit cadouri, s-au cantat colinde, iar la final, la Mila 23, s-a participat la o serbare deosebita pregatita de cei mici pentru primirea lui Mos Craciun.

oamenii_deltei_siglatvr

Succesul campaniei a condus la decizia ICEM Tulcea de a prelungi actiunea de colectare de daruri pentru copii din Delta Dunarii pana in data de 5 ianuarie 2011. Facem apel la toti cei care doresc sa aduca o raza de speranta si sa faca o bucurie copiilor din Delta Dunarii, sa vina La CMEDD – Acvariu Tulcea pentru a dona o jucarie, o carte sau rechizite scolare.

   Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, Tel/fax 0240 51.58.66, 0340 10.56.52.

INSTITUTUL DE CERCETÄ‚RI ECO-MUZEALE TULCEA

Compartimentul Relatii Publice

Partener media: TV ACCENT Tulcea

fii si tu MosCraciun

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code