A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Punct trecere RO-RO la Isaccea

 

Trecerea Ro-Ro de la Isaccea, sustinuta de Euroregiunea Dunarea de Jos

La finalul lunii martie, Adunarea Generala  Euroregiunii Dunarea de Jos a stabilit sprijinirea proiectului de la Isaccea, dar si analizarea posibilitatii ca in zona Orlovca sa poata fi construit un pod pentru masini si pietoni.

RO-RO-ul dintre localitatile Isaccea si Orlovca ar urma sa preia traficul de marfuri ce trecea prin vamile din Republica Moldova. Tirurile vor fi imbarcate pe bac-uri si trecute peste Dunare, ajungand mai usor pe rutele comerciale europene.

Consiliul Local Isaccea s-a asociat cu MBS, firma administrata de bucuresteanul Stelian Gavrus pentru 49 de ani de zile. MBS construieste edificiul (Vama, Politie de Frontiera, un hotel, un restaurant, o zona libera).  Investitia urmeaza sa fie gata in 24 de luni de la demararea lucrarilor. Constructia se va realiza pe  o suprafata de 13,9 hectare  extravilan din domeniul privat al localitatii Isaccea.

Articol publicat aici: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Trecerea_Ro-Ro_de_la_Isaccea-sustinuta_de_Euroregiunea_Dunarea_de_Jos_0_458354288.html

Nu este un articol extraordinar, dar stirea merita …. Asteptam cat mai multe informatii despre aceasta investitie, chiar de la cei implicati.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code