A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tulcea ia FotoAtitudine

Echipa de implementare a proiectului “Fotoatitudine” si voluntarii din Tulcea s-au intalnit duminica (11 iulie a.c.), la activitatea de initiere in arta fotografica.

Cursul a fost sustinut de doi binecunoscuti fotografi tulceani: Radu Borzea si George Manolache.

In prima parte, dl Radu Borzea a prezentat tinerilor notiuni de baza in fotografia digitala, in care s-a axat pe initierea in arta fotografica, cunoasterea functiilor aparatului foto si cand pot fi utilizate, in functie de momentul si locul in care se realizeaza fotografia. Dupa care, dl George Manolache le-a vorbit tinerilor despre modul cum pot fi creativi in realizarea unei fotografii: incadrarea, cromatica, expunerea, etc.

Toate notiunile si informatiile primite de elevi, sunt menite sa ii determine sa surprinda in instantanee tema “diversitatii etnice” din orasul de la portile Deltei.

In cea de-a doua parte a cursului, fotografii le-au propus tinerilor o activitate practica, care s-a desfasurat pe Faleza si pe strada Gloriei pana la Monument. Astfel, tinerii si-au putut exersa abilitatile dobandite si au incercat sa obtina un feed-back in timp real din partea fotografilor.

Fotografiile atasate vorbesc de la sine.

Multumim pe aceasta cale dlor Radu Borzea si George Manolache, pentru implicare si disponibilitatea de a fi alaturi de echipa “Fotoatitudine”!

Aurel si Daniela STANICA,

fani “Fotoatitudine”

DSC_9953 DSC_9959 DSC_9972 DSC_9978 DSC_9983 DSC_9993

DSC_0006 DSC_0011

DSC_0023 DSC_0033

DSC_0038 DSC_0049a DSC_0053 DSC_0068 DSC_0085a DSC_0101 DSC_0103 DSC_0108 DSC_0124 DSC_0120

6 comments to Tulcea ia FotoAtitudine

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code