A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

TulceaFoto Class II

Tulceafoto-Class-II-666x1024

    Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea (ICEM) in parteneriat cu George Manolache (http://fotografescu.ro) si Radu Borzea (http://radu.borzea.ro/), organizeaza TulceaFoto Class II.

Despre:

    TulceaFotoClass este un proiect  organizat de George Manolache, impreuna cu Radu Borzea, cu sprijinul ICEM Tulcea. Acest proiect are ca scop predarea de cursuri foto atat practice cat si teoretice, oricarei persoane pasionate de fotografie.

Acest curs este gratuit.

Inscrieri:

Oricine pasionat foto se poate inscrie, trimitand un e-mail pe adresa : cursuri@fotografescu.ro in care trebuie specificat numele, un numar de telefon si modelul de aparat foto cu care va participa. Data limita a inscrierilor este de 12.12.2010. Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l detine (sau daca nu are, il poate imprumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu camera foto, indiferent de performanta acestora. Numarul de participanti este limitat la 40 de locuri.

Spatiu si mod de desfasurare:

Cursurile  se vor desfasura in perioada 12.12.2010 – 20.12.2010. Acestea vor incepe la ora 18:00 cu 30 de minute de teorie, in care se va discuta despre tematica acelei zile. Dupa partea teoretica, va urma partea practica, sustinuta in functie de tematica zilei. Cursurile se vor sustine intr-o sala a  Muzeului de Istorie si Arheologie Tulcea, situat in Parcul Monumentului. Cursurile tin 2 ore pe zi.

Program de desfasurare:

12. Decembrie: Prima intalnire – Facem cunostina (atat intre noi, cat si cu fotografia) – Notiuni de baza.

13 Decembrie: Fotografia de Produs

14 Decembrie – Initiere Fotografie de studio cu lumini controlate

15 Decembrie – Fotografie de studio cu lumini controlate si model.

16 Decembrie – Initiere Fotografie de Eveniment

17 Decembrie -Fotografie eveniment – Fotografie de interior

18 – 19 Decembrie – Trimiterea celor mai bune cadre pentru jurizare.

20 Decembrie – Concluzii finale – Premierea cursantilor.

Jurizare:

In zilele de 18 si 19 Decembrie, cursantii vor alege cea mai reusita fotografie realizata in cadrul cursurilor si o vor trimite la adresa de mail cursuri@fotografescu.ro , urmand ca pe data de 20 Decembrie sa se aleaga castigatorii si sa se decerneze premiile.

Participantii au voie sa editeze grafic fotografiile cu care vor participa la concurs. Fotografiile cu exif-ul modificat partial sau sters, nu se vor lua in considerare. Comisia de jurizare va fi alcatuita din George Manolache si Radu Borzea, iar premiile vor fi inmanate de catre reprezentantul Deluxe Computers.

Sponsori:

Lista de sponsori ramane deschisa.

Parteneri:

IubescTulcea , ICEM Tulcea , InfoDelta , InfoTulcea , TulceaVideo , NoVIOdunum.ro

Pentru detalii intra pe: http://fotografescu.ro/cursuri/

    Radu Borzea si George Manolache sunt doi binecunoscuti fotografi tulceni, care s-au implicat in implementarea proiectului “Fotoatitudine” al Asociatiei Eudivers.

    Merita felicitati pentru efortul si disponibilitatea de care au dat dovada cei doi si nu ramane decat  … sa va inscrieti, sa participati si sa invatati ceva din experinta celor doi fotografi.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code