A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

TulceaFotoClass

TulceaFotoClass-mica

Despre:

TulceaFotoClass este un proiect  organizat de George Manolache, impreuna cu Radu Borzea. Acest proiect are ca scop predarea de cursuri foto atat practice cat si teoretice, oricarei persoane pasionate de fotografie.

Acest curs este in totalitate gratuit.

Inscrieri:

Oricine pasionat foto se poate inscrie, trimitand un e-mail pe adresa : cursuri@fotografescu.ro in care trebuie specificat numele, un numar de telefon si eventual modelul de aparat foto din dotare. Data limita a inscrierilor este de 08.Aug.2010. Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l detine (sau daca nu are, il poate imprumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu camera foto, indiferent de performanta acestora. Nu exista numar limitat de participanti.

Sponsorul principal al proiectului este Deluxe Computers, partener Nikon,

iar Valmark Printing ofera tricouri personalizate si pliante promotionale.

Premii:

  • Locul I – Aparat foto Nikon Coolpix S220 – oferit de Deluxe Computers
  • Locul II – Imprimanta Foto Canon Selphy CP740 – oferita de Fotografescu.ro
  • Locul III – Trepied Foto Giottos – oferit de Radu Borzea
  • Premii de consolare, alcatuite din tricouri si sepci Nikon, oferite de Deluxe Computers

 

Pentru detalii intra pe: http://fotografescu.ro/class/

 

    Radu Borzea si George Manolache sunt doi binecunoscuti fotografi tulceni, care s-au implicat in implementarea proiectului “Fotoatitudine” al Asociatiei Eudivers.

    Pentru efortul si disponibilitatea de care au dat dovada cei doi, nu ramane decat  … sa va inscrieti, sa participati si sa invatati ceva din experinta celor doi fotografi. Merita!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code